Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: recht van overpad
Naam: elissa (datum: 11-12-2020 04:08)

een vol jaar lang hebben naast ons pand verbouwingen plaats gevonden. met enorm veel herrie, vervuiling, auto's en tractoren die over een looppad gierend heen en weer reden. mijn zonnescherm is zwart uitgeslagen van alle stof. telkens hebben we geklaagd en met ons 22 huurders. mijn aansprakelijkheidsstelling is abrupt afgewezen met als argument : je had maar een vriendelijker toon moeten aanslaan.wat te doen ?
Reageer
Re: recht van overpad
Naam:
P Kuin , van Taxi Snelweg (datum: 13-12-2020 00:33)

Bij een verbouwing van uw buren loopt u kans op schade aan uw woning, zoals scheuren in de muren of waterschade. Ga bij schade in gesprek met uw buren, aannemer en vraag een schadevergoeding. Stuur een aangetekende brief en een gewone brief. Laat de schade taxeren. Heeft iemand van de 22 buren een rechtsbijstandverzekering? Dan kunt u allen daarbij aansluiten. In het uiterste geval vraagt u de rechter om een uitspraak.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl