Informatie Helpdesk Bouwregelgeving Deze pagina bevat informatie over de S&W Helpdesk Bouwregelgeving website, en achtergrondinformatie over de gebruikte techniek.

Informatie website

De S&W Helpdesk Bouwregelgeving is een productie van S&W Consultancy BV.

De volgende bepalingen zijn opgesteld met als doel misbruik van de aangeboden informatie op deze website te voorkomen.

We behouden ons het recht voor om berichten en reacties in te korten dan wel te verwijderen zonder verdere aankondiging vooraf of uitleg achteraf. Dubieuze gebruikers van de Helpdesk Bouwregelgeving worden verwijderd uit het systeem.

Met het plaatsen van een bericht verlenen schrijvers impliciet toestemming voor openbaarmaking en verveelvoudiging van hun bijdragen door S&W Consultancy.

S&W Consultancy staat niet garant voor eventuele fouten in de informatie aangeboden op deze site. In geen geval kan S&W Consultancy aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Technische realisatie

Deze website is gerealiseerd door www.ibuildings.nl. terug naar beginpagina Opmerkingen of suggesties? bouwhelp@s-w.nl [ S&W Consultancy ] S&W Consultancy BV
Boterbloemlaan 16
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Tel (0118) 41 56 81
Fax (0118) 41 58 83

e-mail bouwhelp@s-w.nl S&W Consultancy - de specialist in bouwfysische berekeningen