Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: mandelige muur
Naam: H.Buttolo (datum: 16-09-2020 11:57)

Wij wonen 2 onder 1 kap met een voortuin muurtje dat identiek is met onze buren. In het midden op de erfgrens verbonden met een penant waar aan beide kanten een stalen buis aan vast zit die weer naar de penanten op eigen grond vast zitten.
Doordat een auto onze voortuin muur volledig heeft vernield en ook 3/4 van midden penant, is het muurtje met de midden penant afgebroken en alle oude kapotte stenen door aannemer weggehaald. Buurman heeft tijdens zijn vacantie geen toestemming gegeven om op zijn grond iets te doen. Penant zijn helft kon dus niet weggehaald worden totdat buurman terug was van vacantie. Verzekering heeft schade van onze muur vergoed. Buurman heeft ook schade en claimt dit bij eigen verzekering. Tijdens opruimen van muurtje/ kapotte stenen, heeft buurman toestemming gegeven om de midden penant, zijn helft ook weg te halen.
Met buurman eerder gemaild dat de penant in oude staat hersteld zou worden. Later zijn wij hierop teruggekomen en hebben buurman medegedeeld, dat wij een muur op onze eigen grond willen plaatsen, dus iets voor de erfgrens. Reden dat wij onze voortuin anders willen maken en dus ook de voortuin muur.
Hij heeft in een mail hierop - prima geantwoord. Is dit een ja en kunnen wij dit zondermeer zonder toestemming van onze buren doen en heeft dit dan geen juridische consequenties?
m.vr.gr.
Hans ButtoloBijlage: IMG_5471 (1).JPG Reageer
Re: mandelige muur
Naam:
jan (datum: 17-09-2020 04:40)

Praat even met de buren.Doe desnoods een bakkie. Volgens mij is dit de meest sociale manier van comuniceren i.p.v. onderling mailen. leg hetgeen je afspraak dan eventueel vast in een mail. Vertrel ook dat je dit doet en waarom dat het vastlegt.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl