Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: buren willen uitbouwen onder mijn balkon
Naam: van Dijk (datum: 16-08-2020 10:03)

Goedendag,

ik had een vraag over het volgend. Mijn onderburen willen gaan uitbouwen en dat precies onder mijn balkon, mag dat? uitbouw zal minimaal ruim een meter langer zijn dan balkon, dus uitsteken onder mijn balkon. Duiven die vanaf dakrand erop schijten, bladeren en ander vuil zullen daarop onder mijn neus terecht komen... en een plat dak dus bij regen blijft er altijd wat water staan. Ik zal van mijn balkon een soort vogelkooi moeten maken om mijn katten binnen te houden en te zorgen dat buurtkatten niet op mijn balkon komen. Ik vind het absurd dat de gemeente een vergunning heeft verleend en wil weten of dit allemaal maar toegestaan is!
In afwachting op uw reactie groet ik u.

hoogachtend,

dhr. van Dijk
Reageer
Re: buren willen uitbouwen onder mijn balkon
Naam:
Thomas (datum: 16-08-2020 22:33)

Het lijkt me dat de gemeente dan ook aan u kan uitleggen hoe dit zit / kan mbt regelgeving. Indien niet tot tevredenheid, dan kunt u nog bezwaar maken. Gedrag van duiven en katten wordt echter niet geregeld in deze regelgeving....

Re: buren willen uitbouwen onder mijn balkon
Naam:
Leon (datum: 17-08-2020 10:42)

Ik denk in alle eerlijkheid dat de geschetste overlast heel erg mee zal vallen. Het enige waar ik niet over kan oordelen is het gedrag van uw of andermans katten. Maar als een kat op die uitbouw zou kunnen komen, dan zie ik niet in waarom ze nu ook niet op dat balkon kunnen komen. Even omgedraaid: het zou ook absurd zijn dat uw onderburen niet mogen uitbouwen omdat u toevallig katten hebt en/of daar overlast van verwacht...
Re: buren willen uitbouwen onder mijn balkon
Naam:
pino (datum: 17-08-2020 17:06)

Ja dat mag.
voor standaard uitbouwsels zelfs zonder vergunning

Neem aan dat u onderbuurman wel netjes toestemming heeft gevraagd aan de vveReageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl