Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: vrijstaand bijgebouw met berging, sauna en rustruimte
Naam: Femke, van studiofemkevandevoort (datum: 29-07-2020 12:35)

Opdrachtgever wil een vrijstaand bijgebouw bouwen met daarin een berging, sauna en rustruimte. Past niet binnen vergunningsvrij, wel binnen bestemmingsplan, dus we gaan vergunning aanvragen. Welke gebruiksfunctie en ruimtebenaming kan ik het beste gebruiken? Overige gebruiksfunctie kan het m.i. niet zijn, want dan zou er geen eis aan isolatiewaarden zijn. Verbouw van een woonfunctie is het ook niet, want er is geen sprake van het vergroten van een bouwwerk. Er wordt een nieuw bouwwerk opgericht. Hoe vragen jullie dit aan?
Reageer
Re: vrijstaand bijgebouw met berging, sauna en rustruimte
Naam:
J. Bolte , van BJH Safety Services (datum: 29-07-2020 14:19)

Waarom zou het geen 'overige functie' kunnen zijn? De regelgeving is het minimum waaraan je moet voldoen. Dat de regels geen kwaliteit voorschrijven hoeft voor jou als ontwerper natuurlijk niet te betekenen dat je geen extra kwaliteit mag inbrengen.
Als jij dat hokje wilt isoleren, mag dat altijd.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl