Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Dakkapel uitkijk op balkon/muur buren
Naam: Joyce (datum: 01-02-2020 08:28)

Wij zouden graag op ons dak een dakkapel willen plaatsen. We hebben 1 schuin dak wat uitkijkt op een appartementencomplex naast ons. De linkerkant kijkt tegen een muur met kleine raampjes (volgens mij badkamers appartementen) waar je overigens niet doorheen kan kijken. De rechterkant kijkt uit op het balkon van een appartement (zit dan ook op dezelfde hoogte). Er zit zeker twee meter tussen (garage en voetpad en onze oprit zit er nog tussen). Kunnen wij zonder vergunning of andere documentatie deze dakkapel zetten? En kunnen de buren dan beroep doen op het burenrecht ondanks de grens van twee meter?
Reageer
Re: Dakkapel uitkijk op balkon/muur buren
Naam:
pino (datum: 01-02-2020 10:05)

als dat voetpad een openbaar voetpad is.
grens jouw erf aan de openbare weg.
Re: Dakkapel uitkijk op balkon/muur buren
Naam:
Joyce (datum: 01-02-2020 19:13)

Het voetpad ligt op ons erf maar heeft wel recht van overpad. Alleen voor schilders of schoonmakers bijvoorbeeld die bij de ramen van het complex moeten komen, het is geen doorgaand pad.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl