Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Uitbouw buren nieuwbouw
Naam: Daphora (datum: 16-12-2019 22:45)

Nieuwbouw, 2 onder 1 kap. Onze buren gaan een uitbouw van 2,4 meter plaatsen die voor een klein deel op onze grond komt. Mogelijk willen wij in de toekomst zelf uitbouwen en dan zouden wij dit ook zonder inspringing willen. De aannemer geeft aan de buitenmuur dan als binnenmuur te kunnen gaan gebruiken, maar ik lees daar negatieve verhalen over tav vocht. Andere optie is buitenspouwblad verwijderen en nieuwe binnenmuur van bijv kalkzandsteen plaatsen. Wat is nu de beste optie? Waar dienen wij rekening mee te houden? De precieze tekening van de wanden is nog niet bekend op het moment.
Reageer
Re: Uitbouw buren nieuwbouw
Naam:
pino (datum: 17-12-2019 08:26)

indien het om een aanbouw gaat die gelijktijdig met de bouw van de woning wordt opgetrokken kijk dan in u koopovereenkomst wat hierover is vastgelegd.


Re: Uitbouw buren nieuwbouw
Naam:
Leon (datum: 17-12-2019 11:36)

Beste optie is om het buitenblad t.z.t. te verwijderen en te vervangen door een nieuw binnenblad dat je ankerloos neerzet (dus vrij houden van de binnenmuur van de buren). Maar dat staat helemaal los van wat de buren nu aan het doen zijn.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl