Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Isoleren vs elektriciteit
Naam: Celine (datum: 27-10-2019 00:16)

Goedenavond, graag jullie hulp nodig voor een, voor jullie, waarschijnlijk simpele vraag (kan het op internet niet vinden).
Ons huis wordt flink aangepakt: van binnenuit opnieuw geÔsoleerd en nieuwe elektriciteit aangelegd.
De metall stud wanden staan al. Mijn vraag is: kunnen we de buitenste wanden vast gaan isoleren (met flexibele rockwool variant) of moet de elektricien eerst komen om alles aan te leggen en kunnen we daarna pas isoleren? Ik zou denken dat je de draden van de elektriciteit heel makkelijk langs de rockwool kan trekken (lijkt mij makkelijker dan andersom? Maar dat weet ik dus niet). De muren worden daarna afgewerkt met gips. Hopelijk weten jullie hier antwoord op! Alvast bedankt.
Reageer
Re: Isoleren vs elektriciteit
Naam:
Ron (datum: 27-10-2019 07:24)

Laat electricien eerst zijn ding doen, tenzij je geen elektrapunten in de buitenmuren hebt. Neem aan de leidingen er nog niet zitten waar de elektra draden door getrokken worden. Even geduld aub
Re: Isoleren vs elektriciteit
Naam:
Jeroen (datum: 27-10-2019 10:25)

Bespreek dat gewoon even met de electriciŽn.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl