Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Dakopbouw dakkapel
Naam: John van Langeveld (datum: 11-07-2019 20:08)

Ik woon n een typische jaren zestig woning. Aan de achterzijde wil een dakopbouw plaatsen, vanuit de nok horizontaal en de onderkant in de goot, doorlopende achtergevel. Het is een blok met een tiental woningen en een veelheid aan verschillende dakkapellen. Kwa kleur, materiaal en raamindeling, deze beginnen aan de onderzijde ongeveer twee a drie pannnen uit de goot. Daar wijk ik in af. In de aanpalende blokjes woningen, zelfde type staan al een aantal dakopbouwen die ook starten vanuit de goot. Overigens ook allemaal verschillend kwa materiaal en kleur en leeftijd. Nu krijg ik geen vergunning met argument dat op “mijn” blokje huizen nog geen dakopbouw met de voe5 in de goot staat. Wat te dien?
Reageer
Re: Dakopbouw dakkapel
Naam:
tim (datum: 11-07-2019 20:43)

Bezwaarschrift indienen, in gesprek gaan met de wethouder of het ontwerp aanpassen.
Re: Dakopbouw dakkapel
Naam:
Jeroen (datum: 12-07-2019 13:38)

Een architect inschakelen om de mogelijkheden te bekijken. Ik schat in dat de afwijzing terecht is en dat bezwaar maken zinloos is en verspilde tijd.
zoek naar een goede oplossing binnen het wensen pakket (de werkelijke behoefte).
Re: Dakopbouw dakkapel
Naam:
Jack , van SenS (datum: 01-08-2019 16:40)

Zoals je het omschrijft is het geen dakkapel meer, maar inderdaad een dakopbouw. Ik kan uit de vraag niet opmaken hoe breed deze wordt, maar ik vermoed van bouwmuur tot bouwmuur. Dan kan ik me een dergelijke reactie in ieder geval wel voorstellen.

Laat je adviseren door 'n architect.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl