Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Toegankelijkheid (tweede) buitenruimte
Naam: Peter, van - (datum: 02-07-2019 10:52)


Wanneer een balkon vanuit 1 appartement via 2 verschillende ruimtes bereikbaar is, dienen beide toegangen dan aan de eisen te voldoen van toegankelijkheid? In principe zorgt 1 toegang die voldoet aan de hoogte/breedte er al voor dat je buitenruimte bereikbaar is.

Wanneer een appartement 2 verschillende buitenruimtes heeft dient de bereikbaarheid van beide buitenruimtes dan ook aan het bouwbesluit te voldoen? 1 van de buitenruimtes is wel toegankelijk met een deur die voldoet aan breedte en hoogte, bij de andere buitenruimte (dakterras) is het onmogelijk om met de dakisolatie en opstand een doorgang te maken met een hoogte van 2300mm.
Reageer
Re: Toegankelijkheid (tweede) buitenruimte
Naam:
Jack , van SenS (datum: 02-07-2019 11:01)

Tenminste één buitenruimte moet voldoen aan het Bouwbesluit (oppervlak, breedte, toegankelijkheid). Voor 'n evt. tweede buitenruimte geldt dat niet.

Idem vwb bijv. tweede toilet- of badruimte.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl