Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: overstek dakkapel vergunningsvrij
Naam: Gerd (datum: 21-06-2019 14:55)

wordt er gerekend vanuit de wang van een dakkapel of van het overstek als men 50cm uit de "hart woningscheidende wand" en dakrand moet blijven bij een vergunningsvrij dakkapel op de achterzijde van/een de woning?
volgens de BOR, bij de wijze van meten, worden ondergeschikte onderdelen zoals dakgoten, overstekken etc... Dus ook overstekken (tot 50cm). als het nou overstekken zijn van het hellende dak van een woning of een platdak. het is m.i. allebei "overstek".Als ik dat dan lees zo het in de BOR staat dan moet men rekenen vanaf de wang van de/een dakkapel.
Reageer
Re: overstek dakkapel vergunningsvrij
Naam:
Jack , van SenS (datum: 01-07-2019 15:49)

Blijkbaar 'n lastige vraag; ik kom er zelf ook niet uit.

Wel een wedervraag; je vermeldt dat bij de wijze van meten 'ondergeschikte gebouwdelen buiten beschouwing blijven'. In een bestemmingsplan wordt dat inderdaad vaak vermeld, maar ik kan het in de BOR niet vinden?
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl