Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Opschorting aanvraag ivm aanvullende gegevens
Naam: Samantha (datum: 24-04-2019 10:59)

Op grond van artikel 4:5/4:15 AWB kan de Gemeente aanvullende gegevens vragen om een plan inhoudelijk juist te kunnen beoordelen. Als ik bijvoorbeeld 2 aanvullingen moet geven, waarbij ik 1 daarvan morgen al inlever en het andere stuk pas komende week. Wanneer houdt de schorting van het termijn dan op? Gaat deze dan vanaf morgen weer lopen,dus zoals in 4:15 lid 1 a, awb staat 'tot de dag waarop de aanvraag is aangevuld'. Of gaat het termijn pas weer lopen wanneer ik het totaal opgevraagde pakket heb ingeleverd?
Dus kort door de bocht, kan ik de gemeente dwingen alsnog snel een beslissing te nemen door mijn aanvulling verspreid aan te vullen?
Reageer
Re: Opschorting aanvraag ivm aanvullende gegevens
Naam:
pino (datum: 24-04-2019 13:25)

vanzelfsprekend gaat het termijn pas weer lopen als alle stukken zijn aangeleverd.Re: Opschorting aanvraag ivm aanvullende gegevens
Naam:
Leon (datum: 24-04-2019 19:35)

Dwingen kan niet, vriendelijk verzoeken wel. Maar bij een krappe planning is het altijd nog het beste om a) tijdig in te dienen (met wat marge) en b) de boel compleet aan te leveren. Blijkbaar is dat hier niet gedaan...
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl