Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: parkeren camper tegen de voorgevel.
Naam: jaap Bongers (datum: 10-09-2018 13:53)

bij ons op het pleintje staat op 50 cm van de voorgevel over het volle lengte een camper geparkeerd 7.80 x 2.75.toetreding van licht is helemaal weg. mag dit => wij vinden dit afbreuk doen aan de kwaliteit van de woonomgeving.
Reageer
Re: parkeren camper tegen de voorgevel.
Naam:
John , van Wolters Architektuur (datum: 10-09-2018 14:51)

Kijk eens even in de AVP (Algemene Plaatselijke Verordening) van uw gemeente, daar staat wellicht omschreven dat zo'n ding niet langer dan 3 dagen aan een gesloten op 1 plek mag staan.
Re: parkeren camper tegen de voorgevel.
Naam:
Leon (datum: 10-09-2018 15:03)

Als dat pleintje openbaar gebied is dan mag die camper daar waarschijnlijk helemaal niet geparkeerd worden (anders dan op werkdagen, zeg maar tijdens kantooruren). Even kijken in de APV, kijken bij 'parkeren grote voertuigen' (of iets in die trant). Het kan per gemeente verschillen, maar in mijn woonplaats mag dat ding op basis van de lengte al niet binnen de bebouwde kom geparkeerd worden.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl