Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Toilet tegelen
Naam: Mosta (datum: 18-06-2018 23:03)

Ik heb een toilet die bevindt zicht achter de muur van de meterkast omdat ik nu bezig en met het renoveren van het toilet ik vraag me af of ik dat wandje moet gaan tegelen tot het plafond omdat daar voor een meterkast zit. Of maakt dat niet uit. Of ik dat muurtje tegel of niet! Dat muurtje achter de meterkast is van gipsblokken!
Reageer
Re: Toilet tegelen
Naam:
Leon (datum: 19-06-2018 08:27)

Dat de meterkast daar zit maakt niets uit, je kan de wanden gewoon betegelen zoals je dat bij elke andere willekeurige wand ook zou doen.
Re: Toilet tegelen
Naam:
Mosta (datum: 19-06-2018 09:26)

Ok, maar als ik de toilet niet tegel is dat niet erg ?
Re: Toilet tegelen
Naam:
Jack , van SenS (datum: 19-06-2018 10:53)

Het bouwbesluit formuleert bij nieuwbouw een prestatie-eis vwb de maximale wateropname van de scheidingswand van de toiletruimte tot tenminste 1,2m boven de vloer. In de praktijk betekent dat meestal dat de wanden tot 1,2m of hoger worden betegeld. Maar, een andere wandafwerking die aan dezelfde prestatie-eis voldoet is dus ook mogelijk. Bij verbouw / bestaande bouw geldt 'rechtens verkregen niveau'; ofwel de eis die gold toen de woning werd gebouwd.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl