Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: lucht toevoer
Naam: j van der sanden, van escalier (datum: 16-04-2018 15:18)

geachte, we zitten zakelijk inpandig in een winkelcentrum en zijn afhankelijk van verhuurder van luchttoevoer in ons bedrijf. volgens onze metingen, krijgen wij momenteel maar 1/4 van de luchttoevoer van wat we eigenlijk volgens het bouwbesluit moeten krijgen. onze vraag aan U is hoe en/of welke instantie kunnen we benaderen voor deze zaak op dat de verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld voor en/of zaken snel op orde moet brengen in het belang van personeel en gasten. in afwachting van Uw antwoord, mogen wij verblijven. mvgr, J van der sanden
Reageer
Re: lucht toevoer
Naam:
Tim (datum: 16-04-2018 18:24)

Schakel rechtsbijstand in.
Re: lucht toevoer
Naam:
Joost (datum: 17-04-2018 07:46)

Wat dacht je van de verhuurder aanspreken op dit feit? Verder zijn er geen partijen. Het is iets tussen u en verhuurder. Wellicht kunt u de gemeente een verzoek tot handhaving doen, maar ik verwacht dat de uitkomst daarvan zal zijn dat zij u verzoeken eerst er proberen met u verhuurder uit te komen.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl