Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: badkamervloer
Naam: henk, van geen (datum: 08-02-2018 22:26)

hallo zou graag willen weten wat de regels zijn bij een badkamervloer in een senioren woning .
mijn tante kreeg een nieuwe woning senioren woning badkamer werd vernieuwd er lig nu een spiegelgladde vloer ze is 81 en waagt zich niet eens te douchen de wooncorperatie geeft niet thuis dus zoek eigelijk de wettelijke norm bij een senioren woning mocht die er zijn v.r.g henk rutting
Reageer
Re: badkamervloer
Naam:
Leon (datum: 08-02-2018 23:47)

Wettelijke normen zijn er niet, wel allerlei adviezen en private normen. Verbaas me overigens wel over die insteek, elke corporatie die ik ken past antisliptegels toe in de badkamers (met als gevolg klachten over het feit dat de vloer niet schoon te houden is...). Zelfs in eengezinswoningen trouwens. Als het een woning specifiek voor senioren is dan kun je hier best over doorgaan bij de corporatie vind ik, al is het maar op basis van gezond verstand.
Re: badkamervloer
Naam:
Anne (datum: 09-02-2018 09:22)

Ondanks dat er geen wettelijk normen voor zijn zou ik op zoek gaan naar een bouwkundig adviesbureao die ervaring heeft op dit soort gebied. Zij kunnen beoordelen of er daadwerkelijk een tekortkoming is. Met deze conclusie kunt u de corporatie aanschrijven en sommeren een oplossing te bedenken. Als ze geen gehoor geven volgt de gang naar de rechter.
Re: badkamervloer
Naam:
Jeroen (datum: 09-02-2018 16:29)

Oplossing: Antislip-coating.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl