Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: verhuurdersverklaring
Naam: Adrie, van - (datum: 11-09-2017 17:52)

Ik ben een bewoner van een huurwoning ik woon 30 jaar voor volkshuisvesting Arnhem laatste maanden doet deze stichting ontzettend moeilijk , ik had en andere woning op het oog via Entree en vroeg via volkshuisvesting een verhuurdersverklaring aan , voor een andere woning en een andere stichting tot mijn schrik werd ik helemaal zwart gemaakt o.a. de laatste jaren is het moeilijk geweest afspraken te maken over het onderhoud aan de woning , daarnaast werd er onvoldoende onderhoud aan de tuin gepleegd over het onderhoud is een grote leugen als 1 keer in de 3 jaar schilderen ze de onderkant van het kozijn , en wat de tuin betreft: ik ben hart en longpatiŽnt en diabetisch dus ik doe de tuin naar mijn eigen tempo doet , de laatste keer was het onkruid 4 cm te hoog en daar kreeg ik een opmerking op in verhuurdersverklaring , voor de rest is mijn huis schoon , en geen viezigheid en vuil in de tuin waar ongedierte op af kom , ik heb alles geprobeerd om deze aanvullende opmerking verwijderd te krijgen , maar ze halen hem niet weg , en voor de nieuwe verhuurder is dit nu niet gelijk een visite plaatje , dit is nu pesten 1e klas , wie weet hier een oplossing op dat ik deze aanvullende opmerking kan laten verwijderen.

M.V.G : Adrie
Reageer
Re: verhuurdersverklaring
Naam:
pino (datum: 12-09-2017 10:05)

Bemoeit de verhuurder zich echt met wat voor planten je in je tuin wilt?

onkruid is maar een term voor planten die zich makkelijk verspreiden (ze bezitten vaak allerlei nuttige eigenschappen)

v


Re: verhuurdersverklaring
Naam:
Jack , van SenS (datum: 12-09-2017 17:11)

Informeer eerst eens bij de verhuurder wat jij moet doen om die opmerking binnen een bepaalde termijn te kunnen laten vervallen.

Daarnaast zou je bij rechtshulp oid kunnen navragen of deze wijze van handelen is toegestaan.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl