Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: Schuur
Naam: Maria, van geen (datum: 09-08-2017 21:53)

Vijf rijtjes dijkwoningen met twee aan elkaar goed onderhouden stenen schuren aan elkaar verbonden die bij de huizen horen gebouwd in 1950 voormalige huurwoningen, waarvan nog twee huurders. De nieuwe bewoner koper daarnaast stond huis leeg, wel verkocht was nog niet betrokken. Nu zijn twee schuren doormidden gezaagd en afgevoerd door nieuwe bewoner. Inmiddels is het andere huis bewoond. Met een schuur achter het tuintje, als je met een hamer tegen de zijkant tikt stort de muur in. Het gezicht is niet fraai. Stel ieder zaagt zijn schuur door. Het prachtige sfeerbeeld is deels weg. Stel je haalt een geschilderd figuur bij de nachtwacht weg. De nieuwe bewoner durft er niets over te zeggen. Mijn vraag is maag dat zomaar?

Bijlage: P1010833.JPG Reageer
Re: Schuur
Naam:
Jeroen (datum: 10-08-2017 11:16)

Er komt misschien iets heel fraais voor terug, waarbij die wand niet meer zichtbaar is.
Ga gewoon eens praten.
Re: Schuur
Naam:
rr (datum: 12-08-2017 11:36)

Eigenlijk had de bouwer vooraf moeten overleggen. Lijkt op mandelige muur. Dus doe het overleg alsnog. Verder lijken deze kalkstenen niet geschikt als buitengevel.
Re: Schuur
Naam:
tim tuinte , van Tuintebouwadvies (datum: 21-08-2017 13:28)

De gene die deze muur heeft verwijderd moet in ieder geval zorgen dat de water en vochtdichtheid gehandhaafd blijft als voordat deze muur werd verwijderd. Meestal op te lossen door er een nieuw buitenblad er voor te plaatsen in een gevelsteen. Ook moet de dakrand correct worden afgewerkt. Nu kan de bebording door vocht gaan verrotten.
Reageer

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl