Zoek binnen het forum

Zoeken naar:   
Vraag: ruimtebewaking in extra beschermde vluchtroute
Naam: Yvonne van Koert, van DWA (datum: 23-07-2013 14:06)

Indien men vanuit een verblijfsruimte slechts 1 kant op vluchten dient men ruimtebewaking toe te passen indien dit doodlopende stuk meer dan 10 m bedraagt. Nu heb ik een situatie waarbij de toegang van de verblijfsruimte gelijk ligt aan de toegang van het subbrandcompartiment. Vanaf de toegang van dit subbrandcompartiment begint 1 vluchtroute naar het aansluitende terrein dit is een extra beschermde vluchtroute. De lengte van deze extra beschermde vluchtroute is kleiner dan 30 maar meer dan 10m. Dient deze extra beschermde vluchtroute ook voorzien te worden van ruimtebewaking? Het is toch al een ruimte waarin verondersteld wordt dat geen brand ontstaat en de ruimte heeft een 60 minuten WBDBO scheiding naar alle andere ruimten.
Reageer
Er zijn nog geen reacties op deze vraag aanwezig.

Hoe werkt het?

Selecteer een vraag door te klikken op de onderwerpen van de gestelde vragen, waarna het bijbehorend antwoord zichtbaar wordt samen met daaronder de reacties.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze ingeven

Aangeboden door:


[ S&W Consultancy ]

S&W Consultancy BV
Postbus 5185
4380 KD Vlissingen

Bij klachten of misbruik kunt u mailen naar:
e-mail bouwhelp@s-w.nl

We kunnen vragen helaas niet per e-mail beantwoorden. Antwoorden worden gegeven door gebruikers van de website als u uw vraag toevoegt.

Advies|Indeling|Ontwerp


[ Emma Interieuradvies]


emma-interieuradvies.nl